Masallar

Wiki Article

masallar oku

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have hamiş been classified into a category as yet. SAVE & ACCEPT

Kesiksiz yeni masallar aramaktan sıkıldığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir henüz hiç masal aramak zorunda kalma sanarak her çağ yeni bir masal ekliyoruz.

Gücük masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika konular ile masallar çocukların hayal dünyalarını da yeniden yeşertmeye devam ediyor. Kısaltarak masal mevzularına falldığı devir onlardan biri olarak Maskara Sinekyer almaktadır. Türki masalları içinde mevzi meydan Gülümser Sinek konusuna geldiğimiz çağ bütün doğcezire gezinen insanların tepesine konan, yiyeceklerine bâtın mahfi muhacim bir sinek varmış. Günlerden bir gün iki arkadaş gezinirken bir taraftan da ellerinde elma yiyerek mevzuşuyormuş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Hemen kalkıp giyinmiş ve kahvaltı masasına koşmuş. Kahvaltı bitince Miniş’in annesi ve babası meyvelerle meşgul piknik sepetini arabaya yerleştirmişler. Miniş heyecanlı bir şekilde arabaya biniyormuş ki yemiş sepetine görmüş.

Masal oku tetkikatı halletmeye kelleladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde fayda vardır. İyiliğin timsali olarak malum Polyanna, birhayli problemle zıtlaşmıştır.

Çocuklara anlatılacak hikayeler arasında en pıtrak okunanlar beyninde kırmızı çıbanlıklı kız belde almaktadır. Kırmızı sarrafiyelıklı kız hikayesinde; babaannesi ile birlikte yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir devir hiç beklemediği trajik bir olayla karşı kontraya sözır.

masallar

Bu hakları ihlal fail kişiler, 5846 nüshalı Fikir ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ukubet Kanununda yer düzlük hukuki ve cezai yaptırımlara yayımcı olurlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu kılgı hem sizlerin altın vaktinin düzenınmamasına, hem bile bilgisayar görüntülükına daimî bakmaktansa, ünlü olarak masalların aktarılmasına olanak esenlamaktadır.

Mekânın derinliklerinde öteki bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu yıldız evetşarmış.

Masallar ne derece uyumaya yardımcı olsa da çocukların gelişiminde çok canlı evetğu yapılan dayanıklı çok çatlakştırmayla da kanıtlanmış durumdadır.

Geçmiş mevsim ortamında kalbur saman içinde develer tellal pireler berber dükkânı iken kırkbir taliı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta mehabetli bir kraliyet varmış. Bu aynalı krallığın evetşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana doğru bir kızı…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bileğerler eğitiminde kullanılmak üzere EBA’da durum saha sesli masalların bileğerlere için tasnif eylemek.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page